ISO 22000 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi

Üretimden-tüketime risk oluşturabilen her bir durumun ürünler bazında ayrı ayrı belirlenip, bu noktaların incelenmesiyle sorunların giderilmesidir. ‘‘Kritik Kontrol Noktaları’’nın belirlenmesi riskin azaltılması ve riskin engellenmesi baz alınır.

ISO 22000:2005, gıda endüstrisi uzmanları tarafından geliştirilmiş olan uluslararası kabul görmüş bir standarttır. Bu standardın amacı, gıda güvenliği yönetiminin ihtiyaçlarını gıda tedarik zinciri ile uyumlu hale getirmektir. ISO 22000:2005 standardının, çeşitli ülkeler tarafından yayınlanmış HACCP standardının yerini almıştır

TS EN ISO 22000:2005  standardı ‘Gıda Güvenliği Yönetim Sistemleri – Gıda Zincirindeki Tüm Kuruluşlar İçin Şartlar’ yayınlanmıştır. Bu standardın yayınlanması ile TS 13001 – HACCP standardı iptal edilerek, yürürlükten kaldırılmıştır.

Standardın ana prensibi:

‘‘müşteriler için ürünlerin kullanımının güvenli olmasını sağlayacak bir gıda güvenliği yönetim sistemini planla, tasarla, uygula, işlet, bakım yap ve güncelle’’

Daha fazla bilgi için bize ulaşın: 

Merkez Ofisimiz

Adres:
Tahılpazarı Mh. 465 Sk. Seher Yerebakan İşhanı No:4/306 K:3 D:30 Muratpaşa/ANTALYA

Pzt-Cts 9.00-18.00 Pazar KAPALI

Email: 
info@diamondvision.com.tr

Telefon:
+90 (552) 951 65 57

©2021 Diamond Vision Danışmanlık, Denetim, ve Belgelendirme Hizmetleri. Tüm hakları saklıdır.

Bize Ulaşın

En kısa sürede size geri döneceğiz.

Gönderiliyor
veya

Kullanıcı Bilgileriniz İle Oturum Açın

veya    

Bilgilerinizi Unuttunuzmu?

veya

Hesap Oluştur